(Kerst)ensemble

Kerst, een periode van feestelijkheden. Massaal Nederland trekt erop uit om te winkelen voor de feestdagen. Voor de detailhandel is dit de drukste tijd van het jaar. Het publiek is er niet alleen op uitom hun inkopen te doen, maar ook om zich heerlijk onder te dompelen in de sfeer. Prachtige gedecoreerde etalages, rijkelijk gevulde vitrines en geuren die je doen denken aan een tafel vol lekkernijen.

Voor het bepalen van de juiste sfeer is muziek zeer belangrijk. Zeg nu zelf, het is geen kerst zonder de klassieke kerstliedjes zoals We wish you a merry Christmas en Jingle Bells. Helemaal sfeervol is het wanneer deze nummers live worden gespeeld door echte muzikanten.

Brass Band Schoonhoven heeft speciaal voor deze gelegenheid een Kerst ensemble voor u beschikbaar. Een groep van ongeveer 8 muzikanten spelen de Kerst klassiekers voor uw publiek. Dit ensemble leent zich goed voor winkelcentra, winkelstraten maar ook zeker bij u in de winkel. Zij brengen dat extra beetje Kerstsfeer voor het winkelend publiek.

U heeft al een Kerst ensemble vanaf € 250,00! Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Natuurlijk kan Brass Band Schoonhoven ook voor andere gelegenheden ensembles voor u samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koorbegeleiding, opluistering van Jubileum feestjes, etcetera.