Brass Band Schoonhoven
Muzikaal Ambassadeur van de Zilverstad Schoonhoven

Welkom bij Brass Band Schoonhoven

 

Welkom op de website van Brass Band Schoonhoven, muzikaal ambassadeur van de Zilverstad Schoonhoven en al lange tijd één van de meest succesvolle en toonaangevende brassbands in Nederland en Europa.

Naast een kampioensdivisieband, beschikt de vereniging ook over een brassband in de 2e divisie en een opleidingsband. De drie bands van Brass Band Schoonhoven nemen regelmatig en met veel succes deel aan concertwedstrijden in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn de drie bands veelvuldig te beluisteren op de diverse concert podia en organiseert de vereniging ook nog eens een groot aantal vooraanstaande concerten en evenementen in en buiten Schoonhoven.

Op deze website kunt u uitgebreid informatie vinden over de drie bands en al hun activiteiten. Zo kunt u hier ook workshops en ensembles boeken. Wellicht heeft u interesse in ons sponsor programma. Hier kunt u ook uw kind opgeven om bij onze jeugdband te spelen. Wij wensen u veel plezier met het browsen op deze website en hopen u spoedig te ontmoeten op één van onze concerten of tijdens een repetitie van één van onze bands in ons eigen muziekcentrum De Koperdoos. 

Mocht u nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op.  


 Snellinks


 Wil je ook muziek maken en spelen bij een band? Kom bij onze opleidingsband!

Kaarten of CD`s bestellen? Kijk in onze webshop!

BBS-B heeft een aantal vacatures beschikbaar. Kijk snel op de vacature pagina.