23 April: Try-out concert Europese Brassband Kampioenschappen

 

Phileutoina BBS-A

 

Op zaterdagavond 23 april vindt onze try-out plaats voor de Europese Brassband Kampioenschappen. Dit concert verzorgen wij samen met Koninklijke Harmonie Phileutonia uit Eindhoven. Tevens zijn wij hier deze avond ook te gast. Tijdens dit concert brengen wij het verplichte werk en ons vrije keuze werk voor de Europese Brassband Kampioenschappen ten gehore, aangevuld met een klein afwisselend programma. Nog geen week na dit concert reizen wij al af naar Birmingham waar wij op 30 april en 1 mei het podium betreden van the Symphony Hall.

Harmonie Phileutonia opent op deze avond het concert met hun programma, waaronder drie delen Hymn of the Higlands, waarin een leuke cross-over plaats zal vinden tussen de twee muziekverenigingen. Onze solo-euphonium Robbert Vos is tevens dirigent van Phileutonia en is daarmee het eerste deel van de avond op de dirigentenbok te vinden. Het belooft een mooie avond te worden. Kaarten voor deze avond (7,50 euro) zijn te bestellen via onderstaande link.

https://www.phileutonia.com/optreden/phileutonia-presenteert-brassband-schoonhoven-a/