Oranjeconcert 21 april

Speciaal ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan organiseert de Harmonie uit Stolwijk een Oranjeconcert op zaterdag 21 april.

Naast ‘de Waardgangers’ uit Bergambacht treedt Brass Band Schoonhoven B op met een aantrekkelijk programma. Bekende nummers als 'Back to the Future' en 'I will follow him' staan op het programma, maar ook misschien minder bekende als 'Bellum et Pax'. Voor elk wat wils dus.

U wordt van harte uitgenodigd voor het Oranjeconcert op zaterdag 21 april a.s. in ‘Het Kwartier’, Jan Steenlaan 16 te Stolwijk. De zaal is vanaf 19:30 uur open en het concert begint om 20:00 uur.

Kaarten zijn te koop aan de zaal voor aanvang van het concert voor € 7,50 per persoon. Ook zijn de kaarten te koop bij supermarkt Emté (Goudseweg 22) en bij slijterij ‘De Gouden Leeuw’ (Achter de Kerk 2). Verder is het mogelijk om de kaarten te kopen door een e-mail te sturen naar: harmoniestolwijk100jaar@gmail.com

Graag tot ziens op het Oranjeconcert!

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven