Het 25e BBS Jeugdfestival op 3 februari 2018

Op zaterdag 3 februari 2018 is er weer een BBS Jeugdfestival.

Het is al weer het 25e BBS Jeugdfestival voor jeugd- en opleidingsorkesten dat jaarlijks met veel succes wordt gehouden in het Schoonhovense Bastion. Ook dit jaar is het vorig jaar geheel gerenoveerde Bastion weer de plaats waar het jeugdspektakel plaats zal vinden. 

Juryleden bij deze editie zijn Vincent Verhage en Arjan Gaasbeek. Zoals gebruikelijk is er direct na de optredens van de orkesten mondelinge feedback en krijgen de deelenemers een uitgebreid juryrapport. Ook bij de komende editie kan men deelnemen in drie verschillende secties: Opleidingsorkesten, Beginners en Gevorderden.

Aan het einde van het jeugdfestival zal Brass Band Schoonhoven A weer een kort concert geven, waarna de prijzen worden uitgereikt!

Voor de deelnemende orkesten en de dagindeling klik HIER.

Voor de uitslag klik HIER.

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven