Nieuwjaarsconcert in Heusden m.m.v. een ensemble van BBS-B

Op 27 januari 2018 organiseert Duo Virtuoso het ‘’Traditioneel Nieuwjaarsconcert’ in de Grote of St. Catharijnekerk in Heusden. Naast het Duo Virtuoso, bestaande uit Mark Brandwijk (vleugel) en Reinier Korver (orgel), verlenen violiste Alisa van Dijk, slagwerker Jaap Klootwijk en een ensemble van Brass Band Schoonhoven B hun medewerking. Dit jaar heeft het concert als thema “Water & Vuur”, met muziek in de stijl van (licht)klassiek tot geestelijk.

Het hoogtepunt van het programma is een unieke uitvoering van de welbekende Moldau van Smetana, vierhandig gespeeld op de Heusdense vleugel. Ook klinken bijvoorbeeld de West Side Story van Bernstein, Water Music van Händel en het Olympische Chariots of Fire van Vangelis in nieuwe arrangementen. 

De avond begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. Er is in de pauze gratis koffie, thee en fris verkrijgbaar en parkeren bij de kerk is gratis. Tijdens het concert wordt een collecte gehouden voor de stichting Kerk in Actie.

Entree is slechts € 7,50 (kinderen tot 12 jaar: € 2,50). De Grote kerk kunt u vinden aan de Burchtstraat 2 te Heusden.

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven