Nieuwjaarsconcert TAVENU en BBS 13 januari 2018

Op zaterdag 13 januari a.s. krijgt u de gelegenheid om beide Schoonhovense toporkesten te beluisteren tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert in cultureel-centrum "Het Bastion" te Schoonhoven. Vanaf 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) zullen Brassband Schoonhoven B en het fanfareorkest T.A.V.E.N.U. Schoonhoven u laten genieten van prachtige muziek.

TAVENU opent onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek, dit feestelijke concert met de fraaie concertmars The Cossack. Daarnaast komt ook de Tritsch Tratsch Polka van Johan Strauss voorbij, een medley van Whitney Houston songs en de jazzcompositie Just a closer walk with Thee.
Na de pauze zal Brassband Schoonhoven B het programma vervolgen onder leiding van haar kersverse dirigent Paul van Dalen. De band zal klassiekere werken spelen uit het repertoire van het Leger des Heils en een vertolking van de bekende gitaarsolo Concierto de Aranjuez. Uiteraard zal een swingend werk zoals Valero niet ontbreken.
Volgens goede traditie wordt de avond afgesloten met Happy New Year van Abba en een aansluitende Nieuwjaarstoost met een glas bubbels.
De entreekaarten voor deze feestelijke avond kosten slechts € 5 per stuk inclusief glas bubbels en zijn gewoon aan de zaal verkrijgbaar. Donateurs van Brassband Schoonhoven en T.A.V.E.N.U. krijgen zoals altijd gratis toegang. Laten we dit nieuwe jaar starten met een spetterend, gezellig en muzikaal nieuwjaarsconcert!

Tot dan!

 

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven