BBS kiest voor Majestic Percussion

Brass Band Schoonhoven heeft gekozen voor slagwerk van Majestic. Het slagwerk instrumentarium was dringend aan vernieuwing toe en via oud-slagwerker Xander van der Ploeg werd contact gelegd met Majestic Holland B.V. in Heerenveen. Na een bezoek aan de showroom en fabriek door een delegatie van de band, was BBS overtuigd van de kwaliteit en passie waarmee het slagwerk bij Majestic wordt vervaardigd. Mede dankzij een subsidie van het Prins Bernard Cultuurfonds kon het slagwerk instrumentarium worden vernieuwd, met onder meer een xylofoon, vibrafoon, buisklokken set, klokkenspel en divers klein instrumentarium. Tevens werd de paukenset uitvoerig gereviseerd.

Majestic_slagwerkersAB - 20170829085919.jpg

De slagwerksecties van BBS-A en B met de nieuwe percussie set van Majestic

 

Aan het begin van het jaar is hetslagwerk  geleverd en sindsdien spelen de slagwerksecties van de A, B en C band met grote tevredenheid op Majestic. Kort voor de EBK deelname in Oostende werd BBS dan ook officieel Majestic endorser. BBS bedankt Majestic voor alle service in de afgelopen maanden en hoopt op een langdurige samenwerking!

Majestic_JaapRuischenLeon - 20170829090003.jpg

 BBS voorzitter Leon Monteny en Jaap Ruisch van Majestic beklinken het endorsement

 

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven