Vacature dirigent Brassband Schoonhoven B

In oktober - na de Nationale Brassband Kampioenschappen van 2017 - komt een eind aan de succesvolle samenwerking tussen Brassband Schoonhoven B en dirigent Robbert Vos. In verband met het afscheid van Robbert is de band met ingang van november 2017 op zoek naar een nieuwe dirigent(e).


Brassband Schoonhoven B komt uit in de 2e divisie. Naast deelname aan wedstrijden in binnen- en buitenland geeft de band concerten door heel Nederland.

Brassband Schoonhoven B repeteert op vrijdagavond (20:00 - 22:30 uur) in het eigen Muziekcentrum, De Koperdoos (Nieuwe Singel 35, Schoonhoven).

Profielschets
- Gediplomeerd dirigent, bij voorkeur conservatorium;
- Affiniteit en - bij voorkeur - (aantoonbare) ervaring met brassbands;
- Heldere muzikale visie op basis waarvan de band zich kan ontwikkelen;
- Inspirerende, proactieve persoonlijkheid, gericht op samenwerking met en ontwikkeling van de muzikanten.

Herken jij jezelf in deze profielschets, dan zij wij op zoek naar jou. Wij kijken er naar uit om je motivatie en CV te ontvangen. Deze mag je versturen naar: bestuur@brassbandschoonhoven.nl.


Proefdirecties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Terug naar vorige pagina

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven