Oranjeconcert 21 april
Oranjeconcert 21 april

De Harmonie uit Stolwijk organiseert een Oranjeconcert waaraan o.a. Brass Band Schoonhoven B deelneemt.

Lees meer...
25 maart 2018: High-Tea Concert
25 maart 2018: High-Tea Concert

Na een aantal jaren waarin Brass Band Schoonhoven een ABCD-concert heeft georganiseerd in de muziektent aan het Springer Park, is er op 25 maart een High-Tea Concert in Het Bastion te Schoonhoven. Alle bands van de vereniging zullen van zich laten horen. De B-band begint met enkele nummers waaronder Don't stop me now, geschreven door Freddie Mercury en ook de mars Mercury geschreven door Jan van der Roost. De C-band komt er dan tussen zitten en beide bands spelen gezamenlijk twee nummers. De C-band laat daarna horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben onder leiding van hun dirigent Stefan van der Wilt. Het concert wordt afgesloten door de A-band met een aantal goed in het gehoor liggende nummers zoals Under the Boardwalk.

U bent van harte welkom bij dit leuke concert. De toegang is gratis en de koffie en thee wordt met liefde geserveerd.

High-Tea Concert in Het Bastion te Schoonhoven. Aanvang 15.30 uur.

Paul van Dalen nieuwe dirigent van de B-band
Paul van Dalen nieuwe dirigent van de B-band

December 2017 heeft Paul van Dalen het stokje overgenomen van Robbert Vos. Tijd voor een voorstelrondje van deze nieuwe, jonge en enthousiaste dirigent.

Lees meer...
BBS jaarvergadering
BBS jaarvergadering

Brass Band Schoonhoven Jaarvergadering woensdag 14 februari 2018

Lees meer...
Het 25e BBS Jeugdfestival op 3 februari 2018
Het 25e BBS Jeugdfestival op 3 februari 2018

Op 3 februari 2018 vind het 25e BBS Jeugdfestival plaats.

Lees meer...

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven