Programma 2017

Op zaterdag 21 oktober is het weer tijd voor de 15e Atelier Pfeiffer NBK Try-Out. Met dan nog een week te gaan tot de Nederlandse Brassband Kampioenschappen zullen heel wat brassbands alvast hun vertolking laten horen van de verplichte werken uit de diverse divisies!

Sinds 2003 organiseert Brass Band Schoonhoven jaarlijks de Atelier Pfeiffer NBK Try-Out voor deelnemers aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) die een week later plaatsvinden. Tijdens deze try-out wordt aan de deelnemende bands de mogelijkheid geboden om hun verplichte NBK werk voor een kritisch publiek uit te voeren en worden zij beoordeeld door een gerenommeerd jurylid. Dit jaar is dat niemand minder dan Bert van Thienen, een alom gerespecteerd koperblazer, dirigent en jurylid. Hij zal tijdens de 15e Atelier Pfeiffer NBK Try-Out maar liefst 10 topbands jureren. Na afloop van de try-out krijgen de deelnemende bands een juryrapport uitgereikt. 

De volgende bands zullen acte présence geven tijdens de try-out die ook dit jaar weer in het ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht zal plaatsvinden:

• Felison Brass
• Backum Brass
• Brassband Schoonhoven B
• Brassband Amersfoort
• Brassband David
• Brassband Breukelen
• Brassband Kunst naar Kracht
• Amsterdam Brass
• Brassband Rijnmond
• Brassband Schoonhoven A

Na afloop van de Atelier Pfeiffer NBK Try-Out is er weer de traditionele ‘Brass Night'. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de muzikanten en publiek weer gezellig met elkaar terugblikken op de try-out en vooruitblikken naar de komende Nederlandse Brassband Kampioenschappen die een week later zullen plaatsvinden in het Utrechtse TivoliVredenburg.
Toegangskaarten (verkrijgbaar bij de kassa tijdens de try-out) kosten € 5,-. Vanzelfsprekend hebben de donateurs van Brass Band Schoonhoven gratis toegang!

Atelier Pfeiffer NBK Try-Out
Locatie: ZIMICH Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
Aanvangstijd: 19.00 uur (zaal open 18.30 uur)
Na afloop: Brass Night!

 

Voor contact met de organisatie van de Atelier Pfeiffer NBK Try-Out kunt u e-mailen naar: nbktry-out@brassbandschoonhoven.nl.  

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven