Route naar De Koperdoos

Muziekcentrum De Koperdoos is het eigen repetitiegebouw van Brass Band Schoonhoven. Op dinsdagavond repeteert BBS-A, op vrijdagavond repeteren BBS-C en BBS-B in de grote repetitieruimte. In het gebouw zijn nog meer ruimtes zoals een bestuurskamer, diverse studie- en leslokalen, een opslag en bibliotheek. Het gebouw is voorzien van een gezellige bar (met vergunning), een keuken en opslagruimte. Voor het gebouw is ruime parkeergelegenheid.

Brass Band Schoonhoven
Muziekcentrum De Koperdoos
Nieuwe Singel 35
2871 AX Schoonhoven

Website foto Informatie>Route Koperdoos (2015-10-22) - 20151022185921.jpg

Routebeschrijving:

• Komend vanuit de richting Gorinchem:
Volg de N216 richting Schoonhoven (via veerpont). In Schoonhoven aangekomen houdt u op de kade rechts aan. De eerste twee rotondes rijdt u rechtdoor (half rond). Vervolgens slaat u bij de eerstvolgende rotonde (bij benzinestation) linksaf (driekwart rond). U neemt vervolgens de eerste afslag links. Aan het eind van de weg rijdt u linksaf een parkeerplaats op en ziet u Muziekcentrum ‘De Koperdoos'.

• Komend vanuit de richting Rotterdam:
Volg de N216 richting Schoonhoven. In Schoonhoven rijdt u de eerste rotonde rechtdoor (half rond). Bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag naar rechts (kwart rond). U neemt vervolgens de eerste afslag links. Aan het eind van de weg rijdt u linksaf een parkeerplaats op en ziet u Muziekcentrum ‘De Koperdoos'.

• Komend vanuit de richting Utrecht:
Volg de N210 richting Schoonhoven. In Schoonhoven aangekomen neemt u bij de tweede rotonde de tweede afslag rechts (richting Gouda/Rotterdam). Vervolgens slaat u bij de eerstvolgende rotonde (bij het benzinestation) linksaf (driekwart rond). U neemt vervolgens de eerste afslag links. Aan het eind van de weg rijdt u linksaf een parkeerplaats op en ziet u Muziekcentrum ‘De Koperdoos'.

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven