BBS-A op YouTube

Op YouTube zijn veel filmpjes te vinden met Brass Band Schoonhoven in de hoofdrol. Op deze speciale pagina zullen in de loop van de tijd allerlei YouTube filmpjes verschijnen die u dan direct op onze website kunt bekijken.

Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 1 november 2014 in de Symfonie Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Het verplichte werk tijdens deze NBK was 'Journey of the Lone Wolf' van Simon Dobson.

Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 7 december 2013 in de Martiniplaza in Groningen. Het verplichte werk tijdens deze NBK was 'Of Distant Memories' van Edward Gregson.


Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens Euro Brass Drachten op 8 juni 2013 in De Lawei in Drachten. Een van de werken in het programma van BBS was 'Prelude on Tallis' van Peter Graham.

Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens Euro Brass Drachten op 8 juni 2013 in De Lawei in Drachten. Een van de werken in het programma van BBS was 'Turris Fortissioma' van Steven Ponsford.

Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 4 december 2010 in de Martiniplaza in Groningen. Het verplichte werk was 'Within Blue Empires' van Paul Lovatt-Cooper. Bovenstaand filmpje is van het eerste gedeelte van het optreden.

Brass Band Schoonhoven o.l.v. Erik Janssen tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 4 december 2010 in de Martiniplaza in Groningen. Het verplichte werk was 'Within Blue Empires' van Paul Lovatt-Cooper. Bovenstaand filmpje is van het tweede gedeelte van het optreden.

Archief Brass Band Schoonhoven

Brass Band Schoonhoven is altijd op zoek naar oude foto's en memorabilia van de vereniging. Krantenartikelen, posters, oude programmaboekjes of andere zaken uit het verleden van Brass Band Schoonhoven en haar voorganger TOAGENO, het kan van alles zijn. Heeft u nog foto's thuis van de vereniging? Vooral foto's van voor het digitale tijdperk zijn voor ons zeer waardevol! De kwaliteit doet er niet toe, alles is meer dan welkom.

Mocht u iets thuis hebben wat van waarde kan zijn voor het archief van Brass Band Schoonhoven dan zijn wij zeer geïnteresseerd! U kunt ons e-mailen via: pr@brassbandschoonhoven.nl.

 

 

Nieuwsfoto BBS is jarig 001 (2015-10-01) - 20151001095508.jpg

Eén van de oprichters van Muziekvereniging TOAGENO, cornettist Jo Murk. Hier poserend met cornet en spoorwegpet in 1925. Heeft u misschien nog een foto uit het verleden van Brass Band Schoonhoven of van haar voorloper TOAGENO? Wij zouden zulke foto's graag op hoge resolutie willen scannen voor ons archief! Wanneer u ons e-mailt via pr@brassbandschoonhoven.nl nemen wij contact met u op!

Partners Brass Band Schoonhoven