Aanmelden 2018

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert Brass Band Schoonhoven al weer het 25e BBS Jeugdfestival in Het Bastion in Schoonhoven. De inschrijvingen zullen wederom dit jaar open gaan op 1 oktober 2017. Dit jaar zal een jaar worden met veel nieuwigheden zoals prijzen en nieuwe indeling van de divisies. U inschrijving is geldig wanneer het gehele formulier is ingevuld.

Middels de volgende link kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Zodra er meer bekend is over deze editie van het BBS Jeugdfestival zullen we hierover berichten op deze website en de Facebook- en Twitter pagina's van de band. Voor dringende vragen kunt u zich tot de organisatie wenden via het volgende e-mailadres: jeugdfestival.bbs@gmail.com.

U kunt zich via dit e-mailadres ook alvast op de maillijst laten zetten voor het 24e BBS Jeugdfestival. U ontvangt dan vooraf een e-mail van de organisatie over het moment dat de inschrijving officieel geopend zal worden. 

Deelnemende orkesten:

De deelnemende orkesten bestaan uit verschillende type orkesten afkomstig uit het gehele land. Hiertussen zitten orkesten die al meerdere keren hebben deelgenomen en het is ook altijd leuk om nieuwkomers te mogen verwelkomen. Het beloofd weer een mooie muzikale dag te worden waarop muzikaal talent uit alle hoeken van de HaFaBra wereld mag laten horen wat het in huis heeft voor een professionele jury.

BBS Jeugdfestival

jeugdfestival.bbs@gmail.com

p/a Wouter van der Werken
Nieuwe Singel 35
2871 AX Schoonhoven
06-30872465

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven