Steun Brass Band Schoonhoven

Deze pagina is nog niet klaar. Kom snel terug!


Steun Brass Band Schoonhoven

Bass Band Schoonhoven heeft vele successen geboekt waaronder meervoudig Nederlands Kampioen. Brass Band Schoonhoven is ook zeer actief met het geven van workshops. Niet te vergeten dat Brass Band Schoonhoven veelvuldig wordt gevraagd voor concerten en optredens. Ook is de vereniging trots op haar jeugdbeleid waarbij wij kwalitatief goede muzieklessen kunnen geven aan onze jeugdleden.

Onze vereniging kan dit alles alleen bereiken met financiële hulp. Het is immers zo dat de subsidies minder worden. Wij zijn dan ook aangewezen op donaties en opdrachten vanuit het bedrijfsleven en particulieren.

Wij bieden dan ook een scala van manieren voor u aan om onze vereniging financieel een warm hart toe te dragen. Hieronder treft u de diverse mogelijkheden aan.

 

Brass Band Schoonhoven Exclusive Club Bronze

Iedereen die € 15,00 of meer doneert wordt automatisch lid van de BBS Exclusive Club. Wij vinden dat wanneer u ons steunt u daarvoor iets terug krijgt. Wilt u meer weten of gelijk een donatie doen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

BBS exclusive page 1

Brass Band Schoonhoven Exclusive Club Silver and Gold

Uw bedrijfslogo op onze website en Social Media? Ook hier bent u aan het juiste adres. Voor het bedrijfsleven is het zeker interessant om een donatie te doen aan onze vereniging. U bedrijfsnaam en logo komt bij ons op de website en op onze Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter en Youtube. Met ons grote netwerk komt uw bedrijf zeer zichtbaar in beeld. Voor meer informatie klikt u op onderstaande afbeelding.

BBS exclusive page 2

Workshops

Wilt eens wat anders voor uw onderneming? Boek dan een workshop voor uw managers. Een dirigent laat uw managers ervaren hoe hij/zij leiding geeft en biedt een geheel nieuw inzicht in het leidinggeven. Voor meer informatie klikt u op onderstaande afbeelding.

BBS exclusive page 3

Ensemble

Heeft u een evenement of een bijeenkomst en wilt u wat muzikale ondersteuning of begeleiding? Boek dan Brass Band Schoonhoven Ensemble. Een groep zeer ervaren musici komen uw evenement of bijeenkomst graag muzikaal begeleiden. Voor meer informatie klikt u op onderstaande afbeelding.

BBS exclusive page 4

Kerst Ensemble

Speciaal voor ronde Kerstdagen hebben wij voor u een Kerst Ensemble die net dat beetje extra Kerstgevoel naar boven brengt. Brass Band Schoonhoven is op dat gebied een expert omdat wij elk jaar de muzikale ondersteuning zijn voor Gouda bij Kaarslicht tijdens het ontsteken van de Kerstboom op de markt in Gouda. Voor meer informatie klikt u op onderstaande afbeelding.

BBS exclusive page 5

 

 

BBS exclusive main

Navigatie BBS Exclusive Club

BBS exclusive navi main - 20180210210559.jpg                    
                          
BBS exclusive navi 1      
       
BBS exclusive navi 2      
       
BBS exclusive navi 3      
       
BBS exclusive navi 4      
       
BBS exclusive navi 5      

BBS exclusive ABCD concert 2018

Partners Brass Band Schoonhoven