Donateurs BBS

Brass Band Schoonhoven heeft een groeiend aantal donateurs die de vereniging financieel ondersteunen. Mede door deze belangrijke financiële bijdragen kan de vereniging op het hoogste niveau musiceren en is zij in staat om een flink aantal concerten en grote evenementen te organiseren. Daarnaast wordt er door BBS flink geinvesteerd in de eigen jeugdopleiding waardoor veel kinderen in staat worden gesteld om goed muziekonderwijs te volgen.

Wilt u ook onze vereniging als donateur ondersteunen? Dat kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. wij nemen dan spoedig contact met u op. De minimale donateurbijdrage is € 15,- maar een grotere bijdrage is vanzelfsprekend zeer welkom!

Als donateur krijgen u en uw partner (of een ander gezinslid) gratis toegang tot ons ABCD Concert en korting op een aantal evenementen die Brass Band Schoonhoven zelf organiseert.  Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als donateur en u te ontmoeten tijdens een van onze concerten of evenementen.

 

Inschrijfformulier Nieuwe Donateurs

Naam
Aanhef
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail adres
Bijdrage
Ander bedrag


BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven