Sponsors

Brass Band Schoonhoven heeft een groeiend aantal sponsoren die de vereniging financieel ondersteunen. Mede door deze belangrijke financiële bijdragen kan de vereniging op het hoogste niveau musiceren en is zij in staat om een flink aantal concerten en grote evenementen te organiseren. Daarnaast wordt er door BBS flink geinvesteerd in de eigen jeugdopleiding waardoor veel kinderen in staat worden gesteld om goed muziekonderwijs te volgen.

Wilt u ook onze vereniging als sponsor ondersteunen? Dat kan heel eenvoudig door ons een e-mail te sturen naar bestuur@brassbandschoonhoven.nl met daarin uw contact gegevens. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven